Burgmans & Alewijns

Een elektrotechnisch bedrijf dat zich richt op de toekomst, waar leerlingen opgeleid worden en waar de wensen van klanten centraal staan. Met meer dan 90 jaar ervaring mag Burgmans & Alewijns zich een serieuze speler op de regionale elektromarkt noemen. In het team staan sfeer en betrokkenheid centraal en weten de medewerkers elke vraag van hun klanten naar tevredenheid te beantwoorden. Of het nu gaat om duurzaamheid, domotica, alternatieve energieopwekking of aanleg, onderhoud en service van bestaande of nieuwe installaties, Burgmans & Alewijns zorgt dat het werkt.

Elektrotechniek is een onzichtbaar maar onmisbaar stukje techniek in huis. In onze showroom maken wij het onzichtbare zichtbaar en krijg je een goed overzicht van alle mogelijkheden en de werkzaamheden die verricht zijn of worden voor de klanten. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en nieuwe technologie├źn en methodieken sluiten aan op de behoeften van de klanten.

De behoeften van de klant centraal, meedenken, adviseren en uitvoeren: voor Burgmans & Alewijns dagelijkse kost, voor klanten een zorg minder.

Bedrijf met toekomstkansen

Gespecialiseerd in duurzame technieken en slimme oplossingen

Allround op het gebied van service, onderhoud en duurzaamheid

Gericht op de regio

Solliciteer direct

info@burgmans-alewijns.nl
+31 (0)497 575031
Bergeijk