Van Nuland elektrotechniek

Zonder elektrotechniek staat de wereld stil. Wie schrijft nog met pen en papier, hoe maak je contact zonder telefoon, hoe krijg je het warm zonder centrale verwarming of zet je koffie zonder stroom? Zoveel techniek waar je niet eens meer over nadenkt in het dagelijks leven. Totdat er een storing is. Dan is het fijn als dat opgelost kan worden. Van Nuland Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van elektrotechnische installaties in woningen en bedrijfspanden en álles wat daarbij komt kijken.

De elektrotechniek is een vakgebied dat continue in ontwikkeling is. Het staat nooit stil en het werk blijft veranderen. Het is dus zaak om mee te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Als de basis eenmaal staat, heb je daar voor de rest van je leven plezier van. Een deel van de basis leer je op school maar het échte werk leer je in de praktijk. Door mee te kijken met iemand met veel ervaring en kennis, vergroot je jouw kennis en bouw je aan je eigen ervaring en netwerk.

Van Nuland Elektrotechniek is een erkend leerbedrijf dat kennis en ervaring graag overdraagt aan de volgende generatie. Een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is en elke dag puzzels brengt om op te lossen.

Bij Van Nuland Elektrotechniek wordt de klant ontzorgd, daarbij rekening houdend met wensen en het beschikbare budget. Indien nodig worden collega-bedrijven met meer specialistische kennis ingeschakeld, maar de regie voor elke klus blijft altijd bij Van Nuland zelf.

Zeg ja tegen de elektrotechniek want werken in de elektrotechniek maakt je blij, omdat je anderen blij maakt.

Wie een uitdaging zoekt, gemotiveerd is om steeds te blijven leren én een gezellige werkplek zoekt, is welkom om zich aan Van Nuland voor te komen stellen.

Erkend leerbedrijf

Werkzaam in Nederland en België

Dynamisch en gericht op samenwerking

Solliciteer direct

info@nulandelektro.nl

+31 (0)497 575483

Bergeijk