Jan van de ven elektrotechniek

Jan van de Ven Elektrotechniek is een installatiebedrijf dat, gesproken over elektrotechniek, van alle markten thuis is. Dankzij meer dan 75 jaar ervaring is het bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en inregelen van elektrotechnische installaties voor allerlei toepassingen. Met voornamelijk focus op de utiliteitsbouw en industrie zijn de specialisten dagelijks op pad om klanten antwoord te geven op alle elektrotechnische vragen.

De platte organisatie kenmerkt zich door Kempische gemoedelijkheid waarbij samenwerking met klanten, partners en collega’s voorop staat. Tijdens de projecten staan open communicatie en korte lijnen centraal; één aanspreekpunt voor het hele proces. Tevredenheid wordt gewaarborgd door het leveren van kwaliteitswerk.

Jan van de Ven denkt mee in het voortraject, ontwerpt en voert uit: alle werkzaamheden in één organisatie. Op het gebied van duurzaamheid loop Jan van de Ven Elektrotechniek voorop en heeft voor elke vraag een passend antwoord.

Het zusterbedrijf Protect verzorgt beveiligings-systemen zoals inbraak, brandmeld, camera en toegangscontrole installaties

Gericht op utiliteitsbouw en industrie

Allround installatiebedrijf

Leren van specialisten

Solliciteer direct

info@venelektro.nl
+31 (0)497 382846
Bladel