Wouters Groep

Bij Wouters Groep komen elektrotechniek, klimaattechniek en Vencotec samen. Drie bedrijven onder één vlag met onderling nauwe banden maar elk een specialisatie. In principe inzetbaar voor álle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden maar gespecialiseerd in de agrarische sector. Vencotec voornamelijk voor de pluimveesector en Wouters Klimaattechniek vooral gericht op de varkenssector.

Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van regelgeving en milieueisen in de agrarische sector is Wouters de ideale partner voor de inrichting van stallen, als het om de elektrotechnische installaties gaat. Door exclusieve dealerschappen verzekert Wouters Groep B.V. altijd de meest optimale en moderne oplossingen voor vragen van de opdrachtgevers.

Elk project is een nieuwe uitdaging en vraagt creatieve inzet van de monteurs. Wouters Groep richt zich op de regio Zuid Nederland en België en werkt samen met partners en leveranciers die net als zij, hoge eisen stellen aan kwaliteit en service. Van ontwerp tot installatie is Wouters een betrouwbare partij voor elektrotechniek.

Agrarische sector

Slimme technieken

Gericht op gezondheid mens en dier

Bedrijf met Kempische mentaliteit

Solliciteer direct

info@wouters-groep.nl

+31 (0)497 745200

Eersel