Theuws techniek

Begonnen met het aanleggen van twee stopcontacten in een woning in 1965 en uitgegroeid tot een bedrijf dat zich onder andere specialiseert in de installatie van opslagbatterijen voor opgewekte zonne-energie in 2022. Theuws Techniek stelt innovatie altijd centraal in de ontwikkeling van het bedrijf. ‘Pioniers in Power’ dat is het motto. De medewerkers zijn allround met ieder een eigen specialisatie. Zo is voor elk probleem van elke klant een oplossing op de vragen die er zijn. Zowel voor particulieren als voor bedrijven verzorgt Theuws Techniek met plezier en toewijding de aanleg en het onderhoud van alle technische installaties. Zowel nieuw als bestaand.

Het werkveld van Theuws Techniek is breed en dat maakt het werken in de elektrotechniek zo interessant. Specialiseren is mogelijk, wenselijk zelfs en meedenken over innovaties wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Voor elke klant wordt het onderste uit de kan gehaald want het motto is: voor elke vraag is een passend antwoord, voor elk probleem een oplossing en ‘nee’ wordt niet vaak gebruikt.

Gericht op de zakelijke markt

Pioniers in power

Innovatief en vooruitstrevend

Solliciteer direct

info@tt-bv.nl

+31 (0)40 2013829

Westerhoven